Τραγούδια...


Eurovision Live TV

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

singing for new year- Кристина Орбакайте и Дима Билан Jingle Bells-Золотая рыбKа-Dima Bilan and others (singing)!

3 σχόλια:

  1. Ενα μουσικό αστέρι της διεθνους μουσικής σκηνής με πλουσια δισκογραφία και σημαντικές συνεργασίες παντου.

    Τον νικητή της φετεινής Γιουροβίζιον ειχα την τιμή να τον γνωρίσω απο κοντά πέρυσι σε μία συναυλία που εδωσε, τον Αύγουστο του 2ΟΟ7 στη Θεσσαλονίκη. Ειναι ενας καλλιτέχνης με πολύ χαμόγελο, αλλα εμένα αυτό που μου εκανε εντύπωση ηταν σ' αυτή την ηλικία οι σπουδαιες του μουσικές γνώσεις.

    Με φώναξε στη σκηνή και τραγουδήσαμε μαζί μια ιταλική καντσονέτα, μπροστά στο κοινό (acapella). Θαυμάσιος τενοροβαρύτονος με αρτια τεχνική στη φωνητική του υποδομή. Γι αυτό και το τέλος του τραγουδιού του στο φετινό διαγωνισμό κατέληγε με ενα θαυμάσιο φαλτσέτο.

    Ειναι θαυμάσιος χορευτής, εχει κάνει και κλασικό και σύγχρονο χορό. Παιζει πιάνο, ντράμς (τη λατρεύει γι αυτό θα προσέξετε οτι τα τραγούδια του τα διακρίνει ο εντονος και συνεχής ρυθμός), του αρέσουν τα εγχορδα και ειδικά το βιολί. Τα περισσότερα κοματια του στην εnορχήστρωση τα επιμελείται ο ιδιος. Αυτο που μ' αρεσε ιδιαίτερα ειναι οτι μιλάει με πολυ πάθος και αγάπη για τη μουσική και ειναι ακούραστος στη δουλειά του.
    Εχει αμεση επικοινωνία με το κοινό. Μου ελεγε οτι του αρέσει η αρμονία στη μουσική, τα τρανσπόρτα και η κίνηση επι σκηνής. Τελειώνοντας θα ηθελα να επισημάνω στούς αναγνώστες οτι το σχολιο μου αυτό, εχει να κάνει μόνο οσον αφορά την ιδιότητα μου σε σχέση με τη μουσική προσωπικότητα αυτου του καλλιτέχνη, που ετυχε να γνωρίσω απο κοντά.

    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΤΙΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ.ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ!!!ΟΚ!ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΚΡΕΜΑΣΩ!ΝΤΙΜΑΑΑ!!ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! WE BELIEVE YOU,WE SUPPORT YOU, WE LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟΛΙΣΤΕΙΤΕ ΒΑΦΤΕΙΤΕ ΧΤΕΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑ!!!! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ-ΠΡΙΝ ΤΗ EUROVISION 2009!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤO SITE ΤΟΥ MAD ΚΑΙ ΔΙΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΣΣΛΑΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ!

    +++WWW.EUROVISIONCLUB.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ "ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ" ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ "THIS IS OUR NIGHT" ?

Μετάφραση-Translate

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ?