Τραγούδια...


Eurovision Live TV

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

11/05/08

Η Ρωσία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής Eurovision. O Dima Bilan, ο φετινός εκπρόσωπός της κι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ρωσικής ποπ, βρέθηκε στην Αθήνα, στο πλαίσιο του δικού του promo tour.

Πριν από δύο χρόνια, στη Eurovision της Αθήνας, ο Dima Bilan ήρθε δεύτερος και επιστρέφει αποφασισμένος αυτή τη φορά να φέρει τη Ρωσία στην πρώτη θέση.

Όπως είπε στον Γιώργο Μητρόπουλο και τη ΝΕΤ, το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπεί τη χώρα του, το "Believe", αναφέρεται στους ανθρώπους που πιστεύουν στα όνειρά τους, ενώ είναι μια παραγωγή του Τimbaland.

Η ρωσική συμμετοχή ετοιμάζει μια φαντασμαγορική παρουσίαση στο Βελιγράδι, με τη συμμετοχή του κορυφαίου αθλητή του καλλιτεχνικού πατινάζ Γεβγκένι Πλούσενκα αλλά και του διάσημου Ούγγρου βιολονίστα Edvin Morton, ο οποίος θα παίξει με ένα βιολί του διάσημου Στραντιβάριους του 1697. Μάλιστα, στο τελικό αποτέλεσμα έχει συμβάλλει και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Τόσο το "Believe" όσο και ολόκληρος ο νέος του δίσκος θα κυκλοφορήσουν φέτος στις ΗΠΑ, αλλά και στην ισπανική γλώσσα, με στόχο την αγορά της Λατινικής Αμερικής.
Ο επί τρία χρόνια 'τραγουδιστής της χρονιάς' στη Ρωσία, όπως τον έχει χαρακτηρίσει το MTV Ρωσίας, έχει τελειώσει τη διάσημη μουσική σχολή Gnesin της Μόσχας και τώρα φοιτά στο Κρατικό Ινστιτούτο Θεατρικής Τέχνης.

Από το 2004 έχει ξεκινήσει και καριέρα μόντελινγκ, ενώ έχει εκπροσωπήσει Οίκους όπως τους Dolce Gabbana, Gucci, YSL, Dsquared, Cavalli.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ "THIS IS OUR NIGHT" ?

Μετάφραση-Translate

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ?