Τραγούδια...


Eurovision Live TV

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2008

Eurovision 2009: Τα πρώτα ονόματα ακούγονται ήδη!

Η ΕΡΤ δεν θέλει να τρέχει τελευταία στιγμή να βρει τον κατάλληλο τραγουδιστή που θα …στείλει στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας σε λιγότερο από ένα χρόνο, κι έτσι είπε να ξεκινήσει από τώρα τις διαδικασίες.
Τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι του Κώστα Μαρτάκη, της Τάμτα και της Βανέσας Αδαμοπούλου. Καθόλου δεν πτοείται ο Μαρτάκης που έχασε φέτος το εισιτήριο για το Βελιγράδι από την Καλομοίρα και επιμένει να θέλει να πάει Γιουροβίζιον! Το ίδιο επιθυμεί και ο μάνατζέρ του Ηλίας Ψινάκης, καθώς ξέρει ότι δεν υπάρχουν πολλοί που να τον ανταγωνιστούν. Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και η ΕΡΤ μετά την πρωτοφανή επιτυχία που είχαν ο Ντίμα Μπιλάν και η Άνι Λόρακ, που στηρίχθηκαν σε ελληνική πρωτοβουλία.
Και σίγουρα, μια συμμετοχή του Μαρτάκη σ έναν τέτοιο διαγωνισμό θα του ανοίξει περισσότερες πόρτες στα καλλιτεχνικά δρώμενα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα με το όνομα του Μαρτάκη έχει ήδη διαρρεύσει από την ΕΡΤ η επιθυμία της Βανέσας Αδαμοπούλου να κάνει τη δική της προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες τραγουδιστές επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γιουροβίζιον, αφού η Ελλάδα τα πάει πολύ καλά τα τελευταία οκτώ χρόνια.. Κι αφού η ΕΡΤ κάνει από τώρα σχέδια για του χρόνου, τότε σίγουρα θα υπάρξει καλύτερη προετοιμασία απ ό,τι στο παρελθόν.
Ποιος θα είναι λοιπόν ο επόμενος εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον; Ο Κώστας Μαρτάκης, η Τάμτα ή η Βανέσα Αδαμοπούλου; Λέγεται πάντως, ότι αν πάει η Τάμτα, η οποία κατάγεται από τη Γεωργία, μπορεί να την ψηφίσουν όλες οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, κι αυτό το έχει υπόψη της η κρατική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ "THIS IS OUR NIGHT" ?

Μετάφραση-Translate

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ?