Τραγούδια...


Eurovision Live TV

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

EUROVISION JUNIOR 2008


Η Γεωργία νικήτρια της 6ης Eurovision Junior
23.11.08
H Γεωργία με το συγκρότημα Bzikebi και το τραγούδι Bzzzz!, είναι ο νικητής του 6ου Διαγωνισμού Τραγουδιού Junior Eurovision, που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο "Σπύρος Κυπριανού", στη Λεμεσό και μεταδόθηκε απευθείας από την ΕΤ1. Τα τρία 10χρονα παιδιά, Giorgi, Mariam και Mariam, πήραν την πρώτη θέση με 154 βαθμούς, 19 περισσότερους από την Ουκρανία, ενώ τρίτη κατετάγη η Λιθουανία με 103 βαθμούς.Η Κύπρος με τις Έλενα Μαννούρη και Χάρις Σάββα και το τραγούδι "Γιούπι Για" πήραν την 10η θέση με 46 βαθμούς, ενώ η ελληνική συμμετοχή με το "Κάποια νύχτα" κατέλαβε τη 14η θέση. Το αποτέλεσμα έκρινε κατά 50% η ψήφος κριτικών επιτροπών και κατά 50% η τηλεψηφοφορία από όλη την Ευρώπη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην UNICEF.

Φιλοξενούμενος της βραδιάς ήταν ο Ρώσος νικητής της Eurovision 2008 Dima Bilan, ο οποίος χθες το απόγευμα έδωσε διάσκεψη Τύπου, κατά την οποία εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται για δεύτερη φορά στην Κύπρο, μαζί με τόσα πολλά παιδιά που αγαπούν το τραγούδι και τη μουσική.



Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΗ EUROVISION JUNIOR 2008 ΗΤΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ DIMA BILAN!!

Η μεγάλη γιορτή της μουσικής για τα παιδιά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Κύπρος και το κρατικό κανάλι ΡΙΚ δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοφωνίας αλλά και των χωρών που έλαβαν μέρος, για την άρτια οργάνωση της μεγαλύτερης τηλεοπτικής παραγωγής που έγινε ποτέ στο νησί. Περίπου 4.500 θεατές παρακολούθησαν από το στάδιο τον διαγωνισμό, ενώ υπολογίζεται ότι ο αριθμός των τηλεθεατών, στις χώρες που μεταδόθηκε, ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια. Ο επόμενος διαγωνισμός πρόκειται να φιλοξενηθεί στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ "THIS IS OUR NIGHT" ?

Μετάφραση-Translate

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ?